Qui Som

GRUP IBERHOGAR

És una organització immobiliària, fundada el 1963 per Antonio i Luis Gálvez Gil. La seva activitat com a promotors i constructors d'habitatges, locals comercials, pàrquings i oficines, se centra en l'àmbit del Baix Llobregat, Barcelonès i Maresme.

L'experiència acumulada al llarg aquests anys d'activitat, desenvolupant molts i variats projectes immobiliaris, i la capacitat professional del nostre equip humà, són els eixos bàsics per afrontar els nous reptes i projectes immobiliaris, buscant sempre satisfer les necessitats dels nostres clients actuals i futurs. Posem a la seva disposició la nostra experiència i il.lusió per fer dels nostres habitatges la seva propera llar. Parlem de la seva nova llar.

Contacte   Veure Promocions

L'equip de Grup IberHogar es troba integrat en cinc àrees

Gestió Immobiliària o Project Manager, Promoció Immobiliària, Construcció, Gestió de Sòl i Gestió Patrimonial.

Plaer per la feina ben feta

El plaer per la feina ben feta, la bona ubicació, qualitat de projecte i el seu desenvolupament, i les excel.lents comunicacions, constitueixen l'eix central dels nostres projectes i de la nostra forma d'actuar, ja que tota l'organització és plenament conscient de la il.lusió i l'esforç que representa per als nostres clients l'adquisició d'un habitatge.